Колеж по икономика и мениджмънт Благоевград

Актуални новини

ВАЖНО ЗА СТУДЕНТИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОЛУЧАТ НОВА ПРОФЕСИЯ!

somelier1Сомелиерите са лица, обучени професионалисти с богати познания в областта на виното, който обикновено работят за изискани ресторанти и е специалист във всички аспекти на дегустацията на вино. Той е човекът, който отговаря за закупуването, съхранението на вината и представянето им на клиента. Сомелиерът участва в селекцията за винената листа или изяло я подбира, обновява я, за да бъде тя актуална и съобразена както с вкуса на консуматорите, така и със световните тенденции. 

Продължение...

ПЕДАГОГИЧЕСКА ПРАВОСПОСОБНОСТ

teacher8

Започва набиране на курсисти в курса за придобиване на Педагогическа правоспособност
по икономически дисциплини. Успешно завършилите курса получават квалификация и правото
да преподават в гимназии по  икономически дисциплини. Подходящо е включването в курса на
студенти от трети курс и на магистри.
За информация и записване:
Борислав Китанов

                                                                  0888072568

КУРС "ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОБСЛУЖВАНЕТО В ХОТЕЛИЕРСТВОТО"

00614Организира се курс по  специалност "Организация на обслужването в хотелиерството" - дистанционна форма на обучение. Успешно завършилите курса получават  удостоверение за част от професия "Администратор в хотелиерството". Заявления се приемат в учебен отдел при Борислав Китанов. 

 За справки: Борислав Китанов, тел: 0888 07 25 68   

КУРС „СЧЕТОВОДСТВО НА МАЛКАТА ФИРМА“

schetovodstvo  Организира се курс по "Счетоводство на малката фирма". Могат да се запишат всички студенти, които са положили вече изпита по "Основи на счетоводството". Успешно завършилите курса ще бъдат освободени от изпита по "Счетоводство на фирмата" в четвърти курс. Заявления се приемат в учебен отдел при Борислав Китанов. 

 За справки: г-н Китанов, тел: 0888 07 25 68         

ПРОЕКТ СТУДЕНТСКИ ПРАКТИКИ

studentski_praktikiУважаеми студенти,
Поради обективни обстоятелства всички практики, които е планирано да стартират в периода 19.12.2016 г. – 08.01.2017 г. следва да стартират най-рано в седмицата 09-13.01.2017 г. В тази връзка моля да се преработят графиците за практика и да се изпратят новогенерираните договори за подпис от ректора.

Страница 11 от 15

Livechat